Spellenpakket 10

Share

Spellenpakket 10

‘Komt spellenpakket 10 nu gauw online?’ werd er de laatste tijd veel gevraagd. ‘De kinderen zijn zo weg van je spelletjes’. Zo leuk, om elke al die reacties te lezen. En het motiveert weer om er elke weer wat leuks van te maken. Vanaf nu staat spellenpakket 10 online. Jippie.

 

 

Een zeer gevarieerd aanbod van diverse spelletjes om onder andere te oefenen met de open en gesloten klankgroepen. Dus de woorden bomen en bommen gaan de kinderen nu lezen. Ook wordt er geoefend met de eeuw, ieuw en uw woorden. Altijd als een pakket weer klaar is, ben ik blij met het resultaat. Ik zie de kinderen weer glunderen als er nieuwe spelletjes zijn. En nieuwe spelletjes willen ze ook steeds. Ze willen verder. Weer wat nieuws met nieuwe uitdagingen. Dit keer zitten er opdrachtkaarten om te tekenen bij. Ook heb ik dit keer een kennismakingsspel bijgevoegd. Zo leren de kinderen elkaar nog beter kennen. De nieuwe woordkaartjes hebben de verschillende medeklinkers achter elkaar. Alle spelletjes kunnen de kinderen zo pakken zonder uitleg. In de vorige kernen hebben ze dit al eens gezien. Zelf werk ik met Lijn 3, maar aangezien ze alle letters nu hebben gehad, bied ik ook deze spelletjes erbij aan. Wil je meer weten over de spelletjes? Klik dan hier: https://wegvanonderwijs.nl/lezen-met-kernen/  Wil je gelijk bestellen, klik dan hier: https://wegvanonderwijs.nl/product/spellenpakket-10/

Share