Share

Bij Veilig Leren Lezen (Kim versie) heb ik bij elke kern een mooi spelletjes pakket gemaakt. Op een leuke en speelse manier oefenen de kinderen met de geleerde letters en doelen van die kern. Deze spelletjes kan je makkelijk inzetten, bijvoorbeeld tijdens de inloop, in de kieskast, maar ook als verwerking.

Ik heb zelf weinig gebruik gemaakt van de werkboeken, maar ze juist op een speelse manier laten oefenen. Juist door de kinderen actief bezig te laten zijn, krijgen ze veel meer leesplezier.

Wat heb ik gemaakt?

Klik voor de uitgebreide beschrijving even op de afbeelding: Lees meer!!!!

Spelletjespakketten

Er zijn 12 spelletjespakketten. Dus bij elke kern 1. In elk pakket zitten 12 spelletjes. Hier zie je bijvoorbeeld kern Start.

Leesbladen

Bij de eerste 6 kernen heb ik leesbladen gemaakt. Thuis willen de kinderen ook graag lezen, maar ze willen het ook graag laten horen aan ouders en opa’s en oma’s.

Met deze leesbladen kan je de kinderen elke kern 6 leesbladen meegeven. Zo stimuleer je de kinderen om ook elke dag thuis te lezen. Er zitten letters, woordrijtjes in, verhaaltjes en een verhaaltjes.

Bee Bot

Heb je op school een Bee bot, dan zijn zeker de pakketten met de Bee bot erg leuk om te gebruiken. In dit pakket zitten veel spelmogelijkheden.

Ganzenbordspel

Voor kern start en kern 1 heb ik een leuk ganzenbordspel gemaakt. Reken maar dat er veel gelezen gaat worden.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is Website-VLL-1-1024x608.png
Share