Hoe bewaar je de pakketten?

Share

Hoe bewaar je de pakketten?

De pakketten print ik eerst helemaal uit. Bij de Action koop ik mijn lamineer folie. Dat werkt prima en blijft ook goed zitten. Ik lamineer de pagina’s. Ik lees wel eens dat collega’s eerst alles uitknippen en het daarna gaan lamineren, maar het gebeurt maar zelden dat de zijkanten los gaan. Na het lamineren knip ik alles uit. Het knippen vind ik altijd lekker rustgevend en ik vind het leuk om de spelletjes al een beetje te ordenen. Ik heb een grote zak met badstof haar elastiekjes. Deze gekleurde elastiekjes bind ik om de spelletjes. Zo blijven ze mooi bij elkaar. Soms koop ik er een bijpassend zakje bij of een bakje waar ik ze in doe.

Per thema koop ik een opbergbak. Per thema gaan de spelletjes in de bak. Op de bak maak ik een mooi kaartje, zodat je goed kan zien om welk pakket het gaat. Op de bovenkant maak ik ook de voorkant van het pakket vast. Zo weet ik precies wat erin zit.

        

De kaartjes voor de bakken van Lijn 3 kun je hier downloaden. Lijn 3 kaarten voor op de bakken

De kaarten voor de andere bakken kun je hier downloaden. Klik op de afbeelding.

   

Misschien zit hier wat voor je bij:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Spelletjespakket om de letters b, d en p te oefenen.
 

Neem gerust een kijkje op de site.

 

 

 

Share