Appluisjespot

Share

Appluisjespot

Soms hoor je van die leuke dingen, die je gelijk wilt gaan toepassen in je eigen groep. Dit is nu echt een zeer leuk idee. Je hebt nodig een lege pot en een zak met pluisjes. Vooral die met glitter zijn erg leuk. Met de klas bedenk je samen een doel waar je aan wilt werken. Bij mij was dat het staan in de rij om naar binnen te gaan. Er werd geduwd, ze gingen gauw voor een ander staan, ze gaven elkaar steeds kusjes, maakte ruzie etc. Dus hoog tijd om dat eens aan te pakken. Samen hebben we bekeken, hoe we in de rij wilden gaan staan. Dat hebben we op papier gezet. We hebben ook afgesproken, hoeveel keer het goed moet gaan, voordat we vonden dat we een appluisje hadden verdiend. Als het vijf keer goed gaat, dan gaat er een appluisje in de pot. Dit doel hebben we boven de pot gehangen en nu gaan we natuurlijk goed oefenen om zo snel mogelijk een appluisje te verdienen. Appluisje je ook eens mee?

 

  

Share

1 reactie

  1. Hallo Gertrude

    Dat ziet er leuk en bruikbaar uit . Mijn complimenten.

Reacties zijn gesloten.