Alpe d’HuZes

Share

Dit jaar gaan we weer naar de Alpe Huez. Alpe d’HuZes is een sportieve actie op de Franse berg Alpe d’Huez om zo veel mogelijk geld in te zamelen voor KWF Kankerbestrijding. Als je een vrijwillige bijdrage over maakt, stuur ik je het boekje op. https://www.opgevenisgeenoptie.nl/fundraisers/BasWalstijn

Niets doen is geen optie.

We kennen allemaal iemand die deze ziekte heeft of die deze ziekte helaas niet heeft overleefd. Daarom is er veel geld nodig voor onderzoek. Ook onze vriendin Herma heeft helaas deze ziekte gekregen en het niet overleefd. Sta op en schitter, was haar motto.

Ook ik doe hieraan mee. Helaas loop of fiets ik hem niet, maar mijn lief Bas wel.

Ik mag de sponsoring verzorgen en vandaar dat ik een leuk rekenboekje heb gemaakt. Een digitaal rekenboekje (22 blz) voor groep 3, waar ze zelfstandig in kunnen werken. Dit boekje kun je krijgen door een vrijwillige bijdrage over te maken. Mail naar info@wegvanonderwijs.nl dan stuur ik dit schitterende rekenboekje per mail naar je toe. Super bedankt alvast.

https://www.opgevenisgeenoptie.nl/fundraisers/BasWalstijn

Share