Lezen met thema’s klaar

Share

Vandaag hard gewerkt aan de pagina: lezen met thema’s. Ik had al eind april een goede opzet gemaakt met de nieuwe website, maar als er dan wat moeilijkheden aankomen die ik niet kan oplossen dan blijft het liggen. Jammer, want ik had best al veel en de basis was al goed. Vandaag hielp mijn zoon en al die kleine foutjes kon hij oplossen. Heerlijk als het dan toch gaat lukken. Er kan nu besteld worden op de pagina. Geen mailtjes meer en dan wachten op de betaalgegevens. Geen thema’s meer opsturen. Ideaal. Eigenlijk best wel trots dat het gelukt is. Morgen de pagina lezen met kernen maar eens aanpakken. Gaaf hoor. Nieuwsgierig? Kijk dan maar eens op: http://wegvanonderwijs.nl/thema/

Share

4 Reacties

 1. augustes juni julie november april septepmer december kan je daar een memory van maaken voor groep 8 speclonderwijs kindren van 12 tot en met 13

 2. Hoi Miranda,

  Ik zie nu pas je vraag. Als ik alles hebt uitgeprint, ga ik het lamineren. Ik ben een uur bezig om alles uit te knippen. Ik geef het ook wel eens aan een moeder van school mee of mijn stagiaire helpt.

  Groeten Gertrude

 3. Ziet er goed uit. Ik ben geïnteresseerd in lezen in kernen. Je spreekt over pagina’s en spellen. Ik vraag mij nu af of er veel knip- en lamineerwerk nodig is om de spellen gebruiksklaar te maken.

  Kan jij mij vertellen of dat zo is?

  Groeten,
  Miranda

Geef een reactie